Om oss

 • Vad vi gör bäst

  DreamLogistics AB är ett tredjepartslogistik-företag (3PL) med inriktning mot e-handel. Med hjälp av våra tjänster kan ni på ett enkelt sätt effektivisera er verksamhet och på så sätt öka försäljningen. Ni vinner helt enkelt tid, tid som ni kan använda till annat. Vi har flera års erfarenhet av IT och e-handel vilket innebär att vi är insatta i de utmaningar som våra kunder dagligen ställs inför.

  Inga kunder är för små eller stora för att kunna använda sig av våra tjänster. Det finns heller inte några dumma frågor så kontakta oss så fort du funderar på något.

 • Historia

  I en liten lokal i centrala Jönköping föddes idén till DreamLogistics. Året var 2008 och grundarna till DreamLogistics hade sedan ett par år tillbaka arbetet med egna e-handelsprojekt som blivit lyckade. Man blev därför kontaktade av andra e-handlare som behövde hjälp med bland annat logistik. Först 2010 tog man det stora klivet att göra en fullskalig satsning och sedan dess har företaget vuxit till att bli en heltäckande tjänst inom logistik.

  Sedan starten har DreamLogistics drivits med ett mycket starkt kundfokus, med mycket kunskap och viljan att hela tiden bli bättre. Du som kund ska och kommer märka att du arbetar med ett team som bryr sig och som hela tiden spelar för ditt bästa.

 • Kompetens

  Vi vet vad som krävs när man driver en e-butik och vi hjälper våra kunder med detta. Vi är inte bara ett logistikbolag utan vi är även ditt bollplank och det är vårt jobb att guida dig rätt. Det är är också vår uppgift att se till så din logistik byggs upp så kostnadseffektivt och så bra som möjligt.

  Det känns därför väldigt bra att skriva om kompetens när man vet att vi på DreamLogistics är riktigt duktiga på det vi gör. Kan låta osvenskt att skriva så här men vi är verkligen riktigt duktiga på e-handel och på den logistik som krävs. Därmed betyder det inte att vi inte kan lära oss mer eller att vi inte vill lära oss mer. Tvärtom gör vi allt för att ständigt utbilda och utmana oss. Kanske har du mött oss på något seminarium, föreläsning, konferens eller mässa.

 • Ledord

  Vi arbetar alltid efter att kunden har rätt och kanske är det därför som vi bara har en mening som beskriver hur vi arbetar: Vi älskar våra kunder!